Vinylgulv til både tørre og våde rum

Vinylgulve

check-icon Professionel Rådgivning

check-icon Materialer i topkvalitet

check-icon Troværdig og seriøs

check-icon Altid til rådighed

Vinylgulve: Nem vedligeholdelse i tørre og våde rum

Hos os deler vi vinylbelægning i to grupper:

  1. Boligvinyl
  2. Erhvervsvinyl

Boligvinyl

Boligvinyl er rent kunststof typisk som banevare i 300 og 400 centimeters bredde, og materialet findes i ekstremt mange farver og mønstre. Du kan få vinyl, der ligner alt fra flisegulve, trægulve og skakgulve i sort/hvid blot for at nævne et par muligheder.

Vinyl anvendes med stor succes på gulve i køkkener, alrum, bryggers, gangarealer og værelser i private hjem og sommerhuse.

Boligvinyl er kendetegnet ved utrolig høj slidstyrke, og det er det nemmeste gulv at holde. Vinyl kræver ingen særlige hensyn – blot almindelig gulvvask efter behov. Nemmere bliver det ikke!

Erhvervsvinyl

Erhvervsvinyl er ligeledes rent kunststof typisk som banevare i 200 centimeters bredde. Erhvervsvinyl varmsvejses i samlingerne med smeltetråd, hvilket gør vinylbelægningen 100 procent vandtæt og derfor også super velegnet på gulve i rum, hvor der stilles høje krav til vandtæthed og gentagende gulvvask på grund af høj hygiejne – for eksempel vådrum, badeværelser, toiletter og storkøkkener.

Vinylbelægningen kan udføres i gulvafløb og i hulkehl 10 centimeter lodret på vægge. Materialet er vådrumsgodkendt, og erhvervsvinyl findes også i skridsikker udgave til anvendelse på gulve, hvor faldulykker ønskes undgået – for eksempel i storkøkkener, på badeværelser på plejehjem, i omklædningsrum og deslige.

Erhvervsvinyl er kendetegnet ved ekstrem høj slidstyrke. Materialet er nemt at vedligeholde, kræver blot almindelig gulvvask efter behov og kræver ingen særlige efterbehandlinger eller vedligehold – igen kan det ikke blive nemmere.

Vi arbejder udelukkende med GVK-godkendte materialer og fagfolk

GVK er gulvbranchens vådrumskontrol, og hos os udføres alle opgaver i vådrum udelukkende med GVK-godkendte vinylmaterialer. Kendetegnet ved materialet er, at det er homogent i minimum 2 centimeters tykkelse, og det kan føres i runde gulvafløb og i hulkehi 10 centimeter lodret op på vægge fra overkantgulv.

Hos os er gulvlæggeren desuden også GVK-certifikeret.

Kontakt os på telefon 40 79 30 50 og lad os få en snak om din opgave. Du kan også udfylde vores kontaktformular, og så vender vi hurtigst muligt tilbage.

 

 

Hos os får du en gulvmand, der udelukkende arbejder med GVK-godkendte gulve til vådrum

Hos os får du en GVK-certificeret gulvlægger, og det er din garanti for, at dine gulve i vådrum er udført og lagt i godkendte materialer.

Vådrumsvinyl er nemt at holde, og du får slidstærke og modstandsdygtige gulve, som du ikke behøver at vedligeholde med voks eller polish – du skal blot køre en skraber hen over de våde overflader, og indimellem kan du rengøre dem med en blød svamp tilsat lidt opvaskemiddel.

Ud over det er vinylen skridsikker, og mange bruger gulvene i storkøkkener og badeområder på for eksempel plejehjem eller andre institutioner.

 

Sidebar
Skriv til os

Ring til os