Efterbehandlinger

check-icon Professionel Rådgivning

check-icon Materialer i topkvalitet

check-icon Troværdig og seriøs

check-icon Altid til rådighed

Har du tænkt over, hvordan du vil efterbehandle dit gulv?

Hvad der er den bedste efterbehandling til dit gulv, efter det er blevet slebet, afhænger af hvilke krav, du har til for eksempel slidstyrke, udtryk og vedligeholdelse.

De mest almindelige efterbehandlinger er oliebehandling, lakbehandling og lud-/sæbebehandling, og alle har hver deres kvaliteter og specielle udtryk, som du får beskrevet i næste afsnit.

Tag derfor os med på råd, når du skal beslutte, hvilken efterbehandling dit gulv skal have. Vi har al den viden, du behøver, om for eksempel trægulves reaktion på en overfladebehandling, hvilken slidstyrke dit gulv kræver alt efter din hverdag og det look, der vil gøre dig glad, hver gang du træder ind i rummet.

Har du spørgsmål, er du altid velkommen til at kontakte os enten ved at ringe på telefon 40 79 30 50 eller ved at udfylde vores kontaktformular, og så vender vi hurtigt tilbage til dig.

Vi hjælper dig med rådgivning til den bedste efterbehandling af dit gulv.

Som beskrevet i første afsnit, er der flere forskellige måder at efterbehandle gulve på, og vi er klar til at vejlede dig i hvilken løsning, der er bedst til dine gulve.

Oliebehandling giver dit gulv en smuk glans, og træets mønster og effekter vil blive fremhævet på bedste vis. Hvis du vælger at få dit gulv oliebehandlet, er det blot vigtigt, at du fremover er opmærksom på at vedligeholde det, og at du hurtigt sørger for at tørre spildte væsker op, inden træet suger det til sig.

En lud/sæbebehandling har en afblegende effekt på gulvet, og den modvirker træets gulningsproces og giver en flot, naturlig overflade. Et sæbebehandlet gulv kræver hyppigere rengøring end olie- og lakbehandlede gulve, men vi er klar til at vejlede dig, så dine gulve forbliver smukke at se på.

Til sidst er der efterbehandling med lak, der giver en slidstærk overflade. Du vælger, hvilken glans lakken skal have, og med vores vejledning finder vi sammen frem til, om det er mat, halvblank eller blank lak, der vil give dig mest glæde, hver gang du træder ind i lokalet.

Hvorfor skal du efterbehandle dit gulv?

Hvis dit trægulv forbliver ubehandlet, risikerer du, at det hurtigt bliver slidt, grimt og plettet. Derfor er det vigtigt, at du overfladebehandler gulvet, så det forbliver smukt at se på.

Ring til os på telefon 40 79 30 50 og få råd og vejledning i den type overfladebehandling, der giver det flotteste udtryk til dine gulve, og lad os efterfølgende klare opgaven for dig, så du får det mest professionelle resultat.

 

Sidebar
Skriv til os

Ring til os