Egetræsgulv

Trægulve

check-icon Professionel Rådgivning

check-icon Materialer i topkvalitet

check-icon Troværdig og seriøs

check-icon Altid til rådighed

Vi har alt i trægulve til din bolig eller dine erhvervslokaler

Er valget faldet på et trægulv til din bolig eller dine erhvervslokaler, butik eller restaurant, har vi hos J.A. Gulve løsningen.

Vi har alt i trægulve, lamelopbygget i lamelparket og lamelplank eller massive gulve i parket, plank, mosaik eller stave til for eksempel sildebensmønster – mulighederne er mange.

Trægulve findes i mange træsorter som eksempelvis ask, ahorn, bøg, eg, fyr, jatoba og teak.

Valg af sortering er ligeledes et væsentligt parameter for at opnå præcis det udtryk, du ønsker. Derfor hjælper vi dig med at tage højde for forhold som for eksempel knaster, brun kærn, splint og andre faktorer, som kommer til at spille en rolle i dit valg.

Vores erfaring gør os i stand til at yde dig netop den rådgivning og vejledning, der er nødvendig for at træffe den rette beslutning. På den måde opnår vi det perfekte resultat til glæde og gavn mange år fremover.

Selve lægningen af trægulve stiller store krav til kendskab og kundskab. Hos J.A. Gulve er vi faguddannede og har igennem mange år udført utallige opgaver med trægulve. Vores viden om undergulve, fugtighed, dampspærrer, strøer, isolering, klæber og tilpasning er alle sammen væsentlige faktorer for at opnå det perfekte slutresultat.

Efterbehandling af færdige overflader

Nye trægulve leveres i dag med forskellige overflader. Lamelparket og lamelplank er typisk færdigbehandlet fra fabrik og klar til ibrugtagning umiddelbart efter lægning – nemmere kan det ikke være.

Nye massive gulve leveres oftest ubehandlede, og de efterbehandles efter tilpasning og lægning. Dette giver mulighed for eget valg af ønsket overfladebehandling, og det betyder, at du har frihed til at vælge den overfladebehandling, der indfrier dine krav til udtryk og vedligeholdelse.

Hos J.A. Gulve ved vi, hvad vi har med at gøre, når vi taler trægulve – lige fra opstart til færdigt arbejde.

Ring til os på telefon 40 79 30 50 eller udfyld vores kontaktformular, og så vender vi hurtigst muligt tilbage.

 

Sidebar
Skriv til os

Ring til os