Lakbehandling

check-icon Professionel Rådgivning

check-icon Materialer i topkvalitet

check-icon Troværdig og seriøs

check-icon Altid til rådighed

Lakbehandlinger giver dig slidstærke gulve

Udsætter du dagligt dine trægulve for meget, er en lakbehandling en god løsning til at bevare dine gulve i flot stand.

Børn, husdyr, møbler der trækkes frem og tilbage – det hele slider på dit gulv og vil med tiden skabe grimme mærker. Hos J.A. Gulve tilbyder vi dig at lakere dine gulve i den glans, du ønsker – enten som efterbehandling efter en gulvafslibning, eller hvis det er på tide at få genlakeret dine gulve.

Gulvlakering er også en god løsning til for eksempel butikslokaler eller kontorlandskaber, hvor mange mennesker dagligt går rundt.

Gulvlakering er den mest fleksible form for behandling af trægulve, idet lakken kan bruges til alle træsorter. Naturligvis er der andre behandlingsformer såsom oliebehandlinger og ludbehandlinger, men vi hjælper dig med at finde den bedste løsning til dit behov.

Kontakt os og hør mere om vores gulvlakering ved at ringe på telefon 40 79 30 50 eller ved at udfylde kontaktformularen, og så vender vi hurtigt tilbage til dig.

Sidebar

Før lakbehandling:

Efter lakbehandling:

Vi lakerer dine trægulve og giver dig gode tips til optimal vedligeholdelse

Efter vi har lakeret dine gulve, er det vigtigt, at du vedligeholder og rengør dem på rette vis, så de holder sig flotte mange år fremover, og vi deler gerne ud af vores viden som for eksempel her:

Lakerede gulve gøres bedst rent ved en almindelig støvsugning, og bagefter kan du tørre det over med en hårdt opvredet klud. Fælles for alle trægulve er, at de suger vandet, og derfor skal du være lidt varsom med mængderne, når du vasker gulv.

Ud over det kan lakerede gulve ikke tåle sulfo eller ammoniakbaserede rengøringsmidler, så brug derfor enten sæbespåner eller et egnet gulvplejemiddel, når du skal vaske dine lakerede trægulve.

Husk at holde øje med tegnene på slid i din gulvlak

Hvis der først er slidt hul i lakken et enkelt eller flere steder i dit gulv, er det oftest nødvendigt at slibe gulvet igen, inden vi kan lakere det på ny. Derfor er det en god idé, at du holder øje med, om lakken på dit gulv bliver slidt – for det kan på sigt spare dig for at gulvafslibning.

Kontakt os og hør mere om gulvlakering

Vi er klar til at svare på dine spørgsmål om gulvlakering og give dig tips og gode råd til vedligeholdelse, efter vi har lakeret dine gulve.

Du skal bare ringe på telefon 40 79 30 50 eller udfylde vores kontaktformular med din henvendelse, og så vender vi hurtigt tilbage til dig.

Skriv til os

Ring til os