Gulvafslibning

check-icon Professionel Rådgivning

check-icon Materialer i topkvalitet

check-icon Troværdig og seriøs

check-icon Altid til rådighed

Her tilbyder vi dig gulvafslibning i København og Nordsjælland

Hos os får du meget mere end en simpel gulvafslibning – du får et professionelt udført stykke arbejde og stor indsigt i, hvordan netop dit gulv skal slibes, så det bevarer sit flotte udtryk.

Hos os får du gulvafslibning med stor respekt for dit gulvs struktur, og du er garanteret, at vi kun bruger professionelle maskiner, og at kvaliteten kommer i første række.

Mange har desværre haft dårlige oplevelser med gulvafslibning, fordi arbejdet ikke er blevet udført korrekt, og resultatet er ødelagte gulve og en kunde, der har fået brudt sin tillid.

Hos J.A. Gulve er vores fornemste opgave, at du bliver tilfreds med vores arbejde, og derfor sørger vi også altid for, at din gulvafslibning bliver udført professionelt og er færdig til tiden.

Kontakt os og bestil en tid til gulvafslibning ved at ringe på telefon 40 79 30 50. Du er også altid velkommen til at udfylde vores kontaktformular, hvis du har spørgsmål eller forespørgsler.

Efter gulvafslibningen tilbyder vi dig også den bedste efterbehandling af dit gulv

En ting er, at dit gulv bliver slebet, så det får sit flotte udtryk tilbage, men det er også vigtigt, at det får den rette efterbehandling efter afslibningen.

Hvilken efterbehandling, der er den bedste til dit gulv, afhænger af træsorten og det look, du ønsker, dit gulv får.

Vi hjælper dig med at finde frem til den behandling, der giver dig præcis det udtryk, du ønsker, og som passer bedst til din hverdag:

  • Oliebehandling fremhæver træets farve, og du vælger mellem hvidolie og naturolie
  • Lud/sæbebehandling forhindrer gulningsprocessen i træet og giver en robust overflade
  • Lakbehandlinger giver den mest slidstærke overflade og er god til dig, der har børn og husdyr

Vi fortæller dig meget mere om de forskellige efterbehandlinger, når vi kommer ud til dig, og vores ekspertise er din garanti for, at du får den mest optimale efterbehandling til dit gulv efter gulvafslibningen.Kontakt os og få et uforpligtende tilbud på gulvafslibning

Vi giver gerne et helt uforpligtende tilbud på en gulvafslibning i dit hjem eller dine erhvervslokaler!

Ring enten til os på telefon 40 79 30 50 eller udfyld vores kontaktformular med din forespørgsel, og så vender vi hurtigt tilbage til dig.

 

Sidebar
Skriv til os

Ring til os