Oliebehandling

check-icon Professionel Rådgivning

check-icon Materialer i topkvalitet

check-icon Troværdig og seriøs

check-icon Altid til rådighed

Oliebehandling af trægulve hos J.A. Gulve

Når du får oliebehandlet dine trægulve, får gulvet et mere naturligt og råt look end de fleste andre former for efterbehandlinger.

Olien trænger ned i de porer, der er i dit trægulv, og fremhæver træets naturlige glød og flotte struktur. Det giver et ædelt og naturligt udtryk til dine gulve, og oliebehandlingen giver samtidig dit gulv en slidstærk overflade – dog ikke helt lige så slidstærk som en lakbehandling.

Du vælger, om du vil have naturolie, der giver træet en levende glød, eller om du vil have en hvid olie, som giver dine gulve et smukt og minimalistisk udtryk, samtidig med at du bevarer træets struktur.

De to former for oliebehandling går næsten til alle træsorter, men vi er klar til at give dig gode råd omkring den bedste løsning til dine behov i forhold til udtryk og vedligeholdelse.

Du er altid velkommen til at ringe til os på telefon 40 79 30 50 og tage en snak med os – så giver vi dig et uforpligtende tilbud på en oliebehandling af dine gulve. Alternativt kan du udfylde vores kontaktformular med din henvendelse, og så vender vi hurtigt tilbage.

Sidebar

Når vi har oliebehandlet dit gulv, giver vi dig gode råd til den efterfølgende vedligeholdelse

For at du får mest glæde af dine gulve fremover, og for at de holder sig pæne længst muligt, giver vi dig en række gode råd til at vedligeholde dine oliebehandlede gulve:

  • Først og fremmest helt klar til brug efter et døgn. Vent derfor med at gå meget på gulvet eller lægge løse tæpper, som gulvet ikke kan ånde igennem
  • Læg eventuelt noget pap eller andet åndbart materiale på de områder, du går mest på
  • Støvsug dine gulve ofte med et blødt børstehoved, så snavs og støv ikke trænger ned i gulvet
  • Vask dit oliebehandlede gulv med rengøringsmiddel specifikt til formålet – aldrig med sulfo, brun sæbe eller ammoniakbaserede rengøringsmidler
  • Tør hurtigt op, hvis du spilder væske på gulvet for at undgå, at det trænger ned i gulvet og laver pletter
  • Vedligehold dine gulve med olie og polering 1-2 gange om året – ring til os, når det er ved at være tid

J.A. Gulve – din professionelle gulvekspert til alle dine gulvopgaver

Uanset om du vil have oliebehandlet dine gulve, eller om du ønsker, at vi løser en anden opgave for dig, er du altid velkommen til at kontakte os og tage en uforpligtende dialog.

Det gør du enten ved at ringe på telefon 40 79 30 50 eller ved at udfylde vores kontakteformular, og så vender vi hurtigt tilbage til dig.

Skriv til os

Ring til os