jagulve.dk topbillede

Om os

check-icon Professionel Rådgivning

check-icon Materialer i topkvalitet

check-icon Troværdig og seriøs

check-icon Altid til rådighed

J.A. Gulve – Professionelle gulvløsninger

Hos J.A. Gulve sikrer vi dig fuld tryghed, og vi sørger altid for, at din opgave bliver løst af fagfolk med stor viden inden for den gulvtype, du vælger.

I mere end 30 år har vi hjulpet glade kunder med nye gulve, der har sat prikken over i’et i deres hjem. Vi er også gulventreprenør for erhvervslivet og professionel samarbejdspartner for typehusfirmaer, tømrermestre, entreprenører, offentlige institutioner, kommuner, kirker, restauranter, banker og store såvel som små virksomheder.

Uanset om opgaven er stor eller mindre, løser vi alt fra opretning af undergulve til færdigt gulv, og hvad enten der er tale om trægulve, gulvbelægning, gulvafslibning og gulvbehandling løser vi opgaven.

Hos os får du altid kompetent og professionel vejledning i for eksempel materialevalg, farver og vedligeholdelse af dine nye gulve, og vi er troværdige og seriøse med det højeste faglige niveau fra start til slut.

Kontakt os på telefon 40 79 30 50 og lad os tage en snak om din gulvopgave – du er også velkommen til at udfylde vores kontaktformular, og så vender vi hurtigst muligt tilbage til dig.

Vidste du også, at vi dækker et stort geografisk område? Faktisk helt fra København til Nordsjælland.

Sidebar
Skriv til os

Ring til os