Trappeløbere

check-icon Professionel Rådgivning

check-icon Materialer i topkvalitet

check-icon Troværdig og seriøs

check-icon Altid til rådighed

Få en smuk trappeløber monteret af en professionel

Hos J.A. Gulve har vi specialiseret os i montering af trappeløbere, sisal, kokos og andre tæpper på alle former for trapper – både for private og erhvervskunder.

En trappeløber er en smuk og praktisk løsning, idet du får et elegant og skridsikkert underlag til din trappe.

Du vælger selv, hvilket materiale, du vil have belagt din trappe med, og hos os finder du det bredeste udvalg af tæpper i alle farver og materialer, så du er garanteret at finde det, der falder i din smag.

Ud over det tilbyder vi dig også at montere trappestænger i forskellige farver, så din trappeløber får et endnu mere elegant look.

Kontakt os og lade os tage en snak om dine ønsker til din fremtidige trappebelægning, og lad os finde frem til den løsning, der løfter hele indretningen i din entré.

Det gør du enten ved at ringe på telefon 40793050 eller ved at udfylde vores kontaktformular med din henvendelse, og så vender vi hurtigt tilbage til dig.

 

Tæpper på din trappe giver også optimal lyddæmpning

Ud over at dine trappetrin bliver mere skridsikre, når du får lagt tæpper på, så du mindsker risikoen for faldulykker, får du også bedre lyddæmpning, når I bruger trappen.

Hvor det normalt kan larme, når det trappetrin bliver betrådt, giver tæppet lyddæmpning, så alt, I hører, er et blidt bump, når folk går op og ned af trappen.

Til sidst giver en tæppeløber eller en tæppebelægning på hele din trappe mindre slid på trappen.

 

Find det tæppe, der fuldender din indretning hos os

Hvad enten du er på udkig efter en trappeløber til entréen, et væg-til-væg-tæppe i stuen eller soveværelset eller et tilpasset tæppe til et område i dit rum, finder vi løsningen til dig.

Du skal blot ringe til os på telefon 40793050 eller udfylde vores kontaktformular, og så tager vi en snak om dine ønsker og behov og finder den optimale løsning til dig.

 

 

Sidebar
Skriv til os

Ring til os