Lud/sæbebehandling

check-icon Professionel Rådgivning

check-icon Materialer i topkvalitet

check-icon Troværdig og seriøs

check-icon Altid til rådighed

Ludbehandling af gulve efter gulvafslibning

En ludbehandling af dine gulve vil give dig smukke, lyse gulve, der går i tråd med den minimalistiske og lyse trend, vi oplever disse år.

En ludbehandling forhindrer, at dine gulve bliver gule med tiden, men behandlingen kan ikke stå alene – det er kun en forbehandling, og efterfølgende skal dine gulve sæbebehandles, lakbehandles eller oliebehandles, så overfladen bliver mere slidstærk.

Hos J.A. Gulve får du udført hele arbejdet – lige fra afslibning og ludbehandling til efterfølgende polering og støvsugning og til sidst efterbehandlingen med sæbe, olie eller lak.

Kontakt os og lade os tage en snak om dine gulve, og hvilken løsning der er bedst til dig ved enten at ringe på telefon 40 79 30 50 eller ved at udfylde vores kontaktformular, og så vender vi hurtigt tilbage til dig.

Sådan vedligeholder du dit ludbehandlede gulv

Som nævnt tidligere kan et ludbehandlet gulv ikke stå alene – du risikerer nemlig, at smuds, snavs og støv sætter sig permanent fast i gulvet, fordi overfladen ikke er blevet behandlet efter selve ludbehandlingen.

Derfor skal dit ludbehandlede gulv vaskes 4-5 gange med sæbeopløsning for at mætte gulvet, og gulvet skal regelmæssigt plejes med sæbe, for at det forbliver lyst og smukt.

Det er en god idé, at du sætter filtpuder under dine tunge møbler som for eksempel borde, stole, kommoder og andre genstande, der står på gulvet – så sikrer du nemlig, at dit gulv ikke får grimme ridser.

Vælger du at oliebehandle gulvet efter ludbehandlingen, skal gulvet efterfølgende oliebehandles med jævne mellemrum med den rette oliepleje – og her står vi naturligvis til rådighed med vejledning i den rette pleje til dit gulv.

Hos os får du udført gulvarbejde i hele København og Nordsjælland

Vi favner bredt, så flest mulige får glæde af vores gulvservice, der dækker hele København og Nordsjælland.

Derfor er du altid velkommen til at kontakte os på telefon 40 79 30 50, og så tager vi en snak om ludbehandlingen af dine gulve eller den behandling, du ellers ønsker.

Sidebar
Skriv til os

Ring til os