Erhvervsopgaver

check-icon Professionel Rådgivning

check-icon Materialer i topkvalitet

check-icon Troværdig og seriøs

check-icon Altid til rådighed

J.A. Gulve: Gulventreprenør til erhvervsopgaver

Med J.A. Gulve får du en gulventreprenør, der har eksisteret i gulvbranchen i mere end 30 år.

For dig betyder det, at du får en faglig og selvstændig gulventreprenør, der sætter en dyd i at løse opgaven til den aftalte tid, så eventuelle andre håndværkere kan påbegynde deres opgaver.

Vores speciale er opretning og fuldspartling af undergulve, og ud over det er vi professionel leverandør af alle gulvbelægninger som for eksempel tæpper, sisal, vinyl, linoleum, gummi og trægulve i alle materialer.

Vores brede netværk betyder, at vi altid kan få alle former for gulve og materialer hjem, og det er din garanti for, at du finder alt, du behøver i gulve og belægninger ét og samme sted.

Kontakt os og hør mere om, hvordan vi som professionel gulventreprenør indgår i dit projekt med den største faglighed og med kvaliteten i første række ved at ringe direkte på telefon 40 79 30 50 eller ved at udfylde vores kontaktformular, og så vender vi tilbage til dig hurtigst muligt.

 

Hvad skal du være opmærksom på, når du skal vælge en gulventreprenør?

Når du skal vælge en gulventreprenør, er der en række faktorer, du kan tage højde for – på den måde har du de bedste forudsætninger for at finde en professionel fagmand, og du risikerer ikke en dårlig oplevelse med din håndværker:

  • Vælg først og fremmest en gulventreprenør, der har et godt omdømme i branchen, og som du kan indhente referencer på
  • Vælg en gulventreprenør, der har et bredt netværk af producenter, så du altid får de materialer, du har brug for
  • Vælg en gulventreprenør, der har alle de relevante certifikater, som for eksempel vådrumscertifikatet
  • Vælg en gulventreprenør, der har et bredt spektrum af kompetencer – lige fra gulvafslibning til opretning af undergulve
  • Vælg en gulventreprenør, der udelukkende bruger kvalitetsmaterialer, og som har stor viden om de forskellige løsninger.

Kontakt os og hør mere om vores arbejde

Alle de ovenstående punkter finder du naturligvis hos J.A. Gulve, og vi er klar til at tage en dialog omkring din opgave, og omkring hvordan vores gulventreprenør løser den for dig.

Du skal bare ringe på telefon 40 79 30 50 eller udfylde vores kontaktformular, og så tager vi en uforpligtende snak om din opgave.

Sidebar
Skriv til os

Ring til os