gulv

Undergulve

check-icon Professionel Rådgivning

check-icon Materialer i topkvalitet

check-icon Troværdig og seriøs

check-icon Altid til rådighed

Hos os udføres intet gulv eller gulvbelægning, før undergulvet er tjekket og fundet i orden.

For at sikre et perfekt resultat er det vigtigt at undergulvet er egnet og overholder krav til eksempelvis planhed, styrke og tørhed. Et nyt gulv ligger aldrig bedre end det undergulv, det ligger på.

Hvis der er den mindste tvivl, er det vigtigt, at du tager en fagmand med på besigtigelse, og vi vil give dig kompetent rådgivning og korrekt vejledning.

Vi har ekstremt stor erfaring i undergulve som eksempelvis strøgulve med dampspærre, opklodsning, stør og gulvplade.

Dertil kommer støbte betongulve (nye eller gamle), der er skæve og ikke lever op til eventuelle krav til planhed. Sådanne undergulve skal typisk rettes op i selvnivellerende gulvspartelmasse, så undegulvet fremstår fuldstændigt plant og jævnt uden lunker og toppe.

Herunder udføres også fald byg-undergulve til eksempelvis gulvafløb i badeværelser og i storkøkkener.

Ved håndtering af større opgaver, der typisk overstiger et forbrug på over 1.500 kilo spartelmasse, anvendes pumpebil, der ankommer på adressen med mobilt blandeanlæg. Herfra pumpes via slanger til udlægning af præcis den ønskede mængde i det omfang, det nu er aftalt til det pågældende tidspunkt.

Har du spørgsmål, er du altid velkommen til at kontakte os enten ved at ringe på telefon 40 79 30 50 eller ved at udfylde vores kontaktformular, og så vender vi hurtigt tilbage til dig.

Sidebar

Undergulvet er lige så vigtigt som selve gulvet

Det er selvsagt vigtigt at overholde de specifikke krav, der stilles til eksempelvis planhed på undergulv før lægning af nyt gulv – det er selve fundamentet for en korrekt udførsel. Der medinddrages forhold til manglende garantier på produkt og udførsel samt alvorlige gener ved ibrugtagning af gulv, som er udført på ikke korrekt undergulv.

Der findes desværre alvorlige og triste beretninger fra fortiden omhandlende manglende omhug på dette punkt.

For os der beskæftiger os dagligt og professionelt med undergulve og gulve er det ikke noget problem, men konsekvenserne af manglende indsigt kan medføre et ekstremt dårligt slutresultat.

Vi står 100 procent til rådighed, og du er altid velkommen til at ringe på telefon 40 79 30 50 eller skrive via vores kontaktformular, og så vender vi hurtigst muligt tilbage.

undergulv jagulve retter gulv
Skriv til os

Ring til os