Tæpper

check-icon Professionel Rådgivning

check-icon Materialer i topkvalitet

check-icon Troværdig og seriøs

check-icon Altid til rådighed

Her får du alt i tæpper

Hos J.A. Gulve leverer og monterer vi alle former for gulvtæpper til private og erhvervskunder.

Vi finder netop det væg-til-væg-tæppe, der matcher dine ønsker og behov. Vi har tæpper til hele boligen: Alle rum som entre, gangareal, soveværelse, værelse og stue.

Væg-til-væg-tæpper giver en varm og hyggelig stemning til alle rum, og samtidig får du en god akustik, der virker klart lyddæmpende og isolerende.

I soveværelset kan du nyde den blæde fornemmelse under fødderne, når du stiger ud af sengen. I stuen bliver stemningen varm og indbydende, og du kan bruge tæppet til at understøtte din boligindretning.

Har du spørgsmål, er du altid velkommen til at kontakte os enten ved at ringe på telefon 40 79 30 50 eller ved at udfylde vores kontaktformular, og så vender vi hurtigt tilbage til dig.

Tæppeløsning til erhverv, butik og kontorer

Hos J.A. Gulve har vi i mnage år løst opgaver med levering og montering af tæpper målrettet vores erhvervskunder. Tæpperne kan leveres som banevare i mange forskellige vævninger og farver – og vi har prøver på alt.

Tæpperfliser er optimale i deres funktion, kvalitet, fleksibilitet og udtryk. De er derudover utroligt slidstærke og egner sig derfor til steder med høj, intens trafik som for eksempel kontorlokaler og andre steder, hvor mange mennesker har deres daglige gang.

Derudover har tæppefliser den store fordel, at en enkelt flise let kan udskiftes eksempelvis på steder som bliver udsat for meget trafik eller i tilfælde af, at en tæppeflise får en genstridig plet. I disse tilfælde udskiftes den enkelte tæppeflise blot med en ny.

Tæppeopgaver er iblandt vores spidskompetencer, og igennem over 25 år har vi løst talrige indretningsopgaver hos private, banker, restauranter, caféer og kontorlokaler.

Inden for væg-til-væg-tæpper findes der forskellige materialer, produktet er vævet af, som for eksempel uld, syntetisk med og uden pletgaranti, og dertil kommer kokos og sisal, som i de senere år har været det foretrukne valg, fordi materialerne er 100 procent naturprodukter og har en meget høj slidstyrke.

Hvad tilpasning og montering angår er vi i al beskedenhed nogle af de allerbedste i branchen. J.A. Gulve har igennem årene udført mere end 250.000 kvadratmeter tæpper i alle tænkelige kvaliteter og steder. Erfaring fornægter sig – igen i al beskedenhed – ikke.

Vil du høre mere om alle vores løsninger inden for tæpper, sisal, kokos og prævematerialer? Så tag endelig fat i os på telefon 40 79 30 50 eller udfyld vores kontaktformular, og så er du et skridt tættere på din optimale tæppeløsning.

Sidebar
Skriv til os

Ring til os